Tietosuoja

Tietosuoja

Tämä tietosuojaseloste kattaa henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukaisen rekisteriselosteen tiedot sekä 2018 EU:n tietosuoja uudistuksen. 

Tmi Haumirin asiakkaiden henkilötietoja kerätään trimmauksen ajanvarauksen yhteydessä tai asioidessasi kanssamme muissa yhteydenpitoa vaativissa asioissa. Trimmausasiakkaista pidetään myös kortistoa, jossa kirjattu ylös koiran trimmaustiedot ja omistajan nimi sekä puhelinnumero. 

Tästä rekisteriselosteesta selviää, mitä tietoja kerätään ja mihin niitä käytetään. 

1. Rekisterinpitäjä: Tmi Haumiri

Yhteystiedot: 
Osoite: Kotikonnuntie
Postinumero: 00940
Toimipaikka: Helsinki

Yhteystiedot rekisteriä koskevissa asioissa 
Tmi Haumiri 
044-5240374
tmihaumiri@gmail.com

2. Rekisteröidyt 
Tietojasi tallentuu asiakasrekisteriin silloin, kun varaat ajan trimmaukseen tai olet muuten meihin yhteydessä esim. sähköpostin tai yhteydenottolomakkeen kautta. 

3. Henkilötietojen käyttötarkoitus 
Käytämme henkilötietoja vain asiakassuhteiden hoitamiseen ja hallinnointiin. Koiran trimmaustiedot sekä omistajan nimi ja puhelinnumero säilytetään meillä tiedostossa, johon on pääsy vain itse yrittäjällä.

4. Säännönmukaiset tietojen luovutukset 
Tietoja ei pääsääntöisesti luovuteta markkinointitarkoituksiin Tmi Haumirin ulkopuolelle. 

5. Henkilötietojen käsittelijät 
Asiakastietoja käsittelee vain Tmi Haumirin yrittäjä, trimmaaja itse.

6. Automaattinen päätöksenteko ja profilointi Emme käytä tietoja automaattiseen päätöksentekoon tai profilointiin.
Trimmauspalvelu Haumiri
Pulttitie 14, Helsinki
044-5240374

Copyright (c)2017, All Rights Reserved.