Emmi-Pet- hammashoito

Emmi-Pet- hammashoito

Emmi-Pet hoidot tehdään täysin koiran ehdoilla. Hoito on täysin hiljainen ja kivuton toimenpide koiralle ja se kestää noin puolesta tunnista tuntiin, hammaskiven määrästä ja koiran yhteistyökyvystä riippuen. Emmi-Pet ultraäänilaite on tarkoitettu ennaltaehkäisyyn, tämä hoito ei korvaa eläinlääkärissä nukutuksessa tehtävää hoitoa. Emmi-Pet ultraäänihoito ennaltaehkäisee parodontiittiä ja ientulehdusta, joita hoitavat eläinlääkärit. Monesti parodontiitti ei näy päällepäin, vaan diagnoosi vaatii ientaskumittauksen ja röntgentutkimuksen nukutuksessa. 

Emmi-Pet on hammasharja jolla ei ”harjata”. Laitteen harjaspäät liuottavat hammaskiven ja plakin hampaan pinnalta ilman liikettä, tärinää tai ääntä. Emmi-Pet tuottaa ultraääniä patentoidun ultraääni mikrosirun avulla, joka on upotettu harjaspään sisälle. Tämä siru luo jopa 96 miljoonaan ultraääni- impulssia minuutissa ja lähettää ne harjasten kautta suuhun. Puhdistuksessa ultraääni tarvitsee Emmi-Pet nano-kupla hammastahnan välittäjäaineeksi toimiakseen. Ultraääni impulssit pystyvät tunkeutumaan hampaiden väleihin ja ikeniin jopa 12 mm säteellä ja tuhoavat bakteereja sekä mikrobeja paikoista, joihin harjoilla ei pääse.

Emmi-Pet sopii erityisesti iäkkäille koirille, joita ei mielellään haluta tai pystytä enää turvallisesti lääkkeellisesti rauhoittamaan. Emmi-Pet ei aiheuta doping-varoaikaa. Emmi-Pet ei aiheuta kiillevaurioita ja on turvallinen käyttää myös nuorilla koirilla hammaskiven muodostumisen ehkäisyyn. Ultraäänihammashoito poistaa hammaskiveä, plakkia ja bakteereita hellävaraisesti ja tehokkaasti. Hoitotulos kestää 2 kuukaudesta jopa 10 kuukauteen. Suositeltu hoitoväli riippuu siitä kuinka herkästi hammaskiveä yksilölle muodostuu.

Suosittelen koirille, joilla on runsaasti hammaskiveä tai suussa/ikenissä on jo tulehdusta, että suu hoidettaisiin ensin kuntoon eläinlääkärillä ja sen jälkeen aloitettaisiin ehkäisevä hoito Emmi-Pet hoidoilla.

Huomioithan, että hoitoa ei voi suorittaa jos:
- koirallasi on ientulehdus tai heiluvia hampaita
- tai koirasi ei ole yhteistyökykyinen

Puhdistuksen hinta on 65 €, jolloin saat mukaasi Emmi-Pet harjaspään. Seuraavalla hoitokerralla tätä harjaa käyttäen on kerran hinta 60€. Minimiveloitus on 50 % hoidon hinnasta, mikäli koirasi ei anna hoitaa hampaita vaan on ennakkotiedoista poiketen esim. agressiivinen. 
Olen käynyt Emmi-Pet sertifikaatti-kurssin ja olen tottunut käsittelemään koiria myös trimmaustyöni puolesta. Kerron mielelläni lisää hoidosta ja jos olet epävarma antaako koirasi hoitaa suutaan niin ota vain yhteyttä niin keskustellaan asiasta lisää. 
Trimmauspalvelu Haumiri

044-5240374

Copyright (c)2017, All Rights Reserved.